Qui som

Garatge Internacional compta amb més de 40 anys d'experiència al servei de l'automòbil.  Des de l'any 1982  ha sigut concessionari oficial de les marques FiatFiat Professional i Lancia i des del 1995 també de la marca Alfa Romeo.

Actualment som servei Bosch Car Service del qual tenim imatge de taller i de tots els serveis de diagnosi de l'automòbil. Oferim servei Multimarca de reparació de vehicles i aquest canvi estratègic ens permet poder arribar a donar servei a tot tipus d’automòbil, independenment de la marca. Això és possible gràcies a la gran experiència del nostre personal i pel suport de Bosch Car Service, empresa de referència dins dels sector multimarca.

Treballem per les empreses de rènting més importants d'Espanya com son LeasePlan, Arval, Ald Automotive, Alphabet, Athlon Car Lease i disposem d'acords especials amb varies companyies d'assegurances, Allianz, Reale, Mapfre, AMA, Linea Directa.

Disposem de vehicles de cortesia i substitució. Assegurem la mobilitat dels nostres clients oferint serveis de recollida i entrega de vehicles.

Oferim un servei integral als nostres clients des de l'assessorament en l'elecció d'un vehicle d'ocasió, disposant d'una àmplia gamma de vehicles; fins al manteniment i reparació.

Per donar el millor servei, el nostre horari de taller és de dilluns a divendres de 8 h a 13:15 h i de 15 h a 19:30 h.

El nostre horari comercial és de dilluns a divendres de 9 h a 13 h i de 16 h  a 20 h. 

Pot trobar més informació en l'apartat de Serveis.